...

Camping Bella Terra

Camping Bella Terra is één van de best beoordeelde campings aan de Costa Brava gelegen in Blanes. Alle faciliteiten en voorzieningen zijn hier in top staat, het personeel is erg behulpzaam en overal is het schoon en netjes. Dagelijks is er heerlijk vers brood verkrijgbaar, de supermarkt verkoopt zelfs Nederlandse producten en het zwembad is tof voor (jonge) kids. Bella Terra wordt niet voor niets ontzettend goed beoordeeld door gasten en ook voor ons blijft dit één van de beste campings aan de Costa Brava!

Camping Bella Terra

Positief beoordeeld door:

Wandel vanaf de top Camping Belle Terra zo het centrum van Blanes in!

Camping Bella Terra heeft een vrolijk animatieteam met Bella in de hoofdrol, een kikker die niets liever doet dan spelen, dansen en iedereen aan het lachen maken en dan vooral de kids natuurlijk! Het animatieteam zorgt elke dag voor leuke activiteiten, zowel voor de kleintjes als ouderen. Kids hebben hier de tijd van hun leven hebben met de workshops, spelletjes, mini disco’s en shows die worden geregeld. Ook heeft Camping Bella Terra twee zwembaden, Bella Parc met een Hawaiiaans surf thema (helemaal gericht op kids met glijbanen, watervallen en andere watergames). En Sa Roca Brava, dit zwembad is meer gericht op volwassenen met o.a. ontspannende watervallen & hydrotherapie met bubbels. Verderop ligt het mooie zandstrand dat op loopafstand Camping Bella Terra te bereiken is.

Camping Bella Terra heeft met een supermarkt (met Nederlandse producten), restaurant, snackbar, ijswinkel en een bar de basisvoorzieningen tip, top in orde. Daarnaast is er ook een bakkerij en patisserie, waar je elke dag terecht kunt voor verse broodjes, gebak, taarten en zelfgemaakte pizza’s. Het restaurant genaamd l’Era serveert authentieke mediterrane schotels, allemaal gemaakt met verse ingrediënten. En in de avond geniet jij van een lekkere cocktail bij Bar La Terrassa met een show op de achtergrond! Camping Bella beschikt over bungalows en staanplaatsen, deze plaatsen hebben een omvang tot 90m². Een groot pluspunt moeten wij geven aan het personeel, in het bijzonder het schoonmaak personeel. De heledag wordt er hard gepoetst en schoon gemaakt, ook de vriendelijkheid is iets wat zeker benoemd mag worden.

Rondom Camping Bella Terra is er genoeg te ontdekken, je wandelt via de kust zo het centrum in of pakt het treintje die je er heen brengt. De beroemde botanische tuinen Marimurtra, het spetterende Aquapark Marineland Catalunya en het strand Sa Palomera zijn zeker ook een bezoekje waard! En als je zin hebt in een dagje stad, dan is Barcelona met al zijn winkels, restaurants en bezienswaardigheden zeker een aanrader! TIP: Op maandag ochtend is het leuk om de markt in Blanes te bezoeken. Vergelijk hieronder de prijzen en het aanbod van de voordeligste aanbieders voor deze top camping aan de Costa Brava!

Voordelig Camping Bella Terra boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Roan

Beste prijs!
Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.