...

Camping Moby Dick

Gelegen in twee delen, biedt Camping Moby Dick zowel een sfeervolle laaggelegen zone vol met vaste gasten als een verheven hooggelegen deel. Je kunt hier bungalows, staanplaatsen en kampaoh tenten (glamping) boeken. De ligging van de camping is ideaal: een Spar, de boulevard, gezellige restaurantjes en de stranden van Calella de P. zijn allemaal op loopafstand. Verder heeft de camping een verwarmd zwembad, het strand ligt op 3 minuten lopen en ook heeft het een leuk restaurantje met een Spaanse menukaart.

Camping Moby Dick

Positief beoordeeld door:

Kleinschalig, sfeervol en overal vlakbij: dat is Camping Moby Dick!

Camping Moby Dick, gelegen op een kleine heuvel slechts 100 meter van de zee, in het charmante dorpje Calella de Palafrugell, maakt het je wel heel makkelijk om binnen drie minuten het strand te bereiken en binnen vijf minuten in het hart van het dorp te staan.

Op Moby Dick geniet je van een verwarmd zwembad, gloednieuwe staanplaatsen met zowel elektriciteit als water, comfortabele bungalows en avontuurlijke tipi-tenten. Het unieke aan Camping Moby Dick vonden wij dat je vanaf veel staanplaatsen hier geniet van een prachtig uitzicht op de zee.

Voordelig Camping Moby Dick boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Foto's

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!